dimecres, 20 de juny del 2018

¿I PER QUÈ NO PAÍSOS BALEARS?



Nació mallorquina.

   De tots és sabut que certs polítics de Balears, sempre amparats per sa catalanisada Obra Cultural Balear, fan feina perquè poc a poc arribem a formar part d’uns imaginaris països catalans, en es quals sa Generalitat de Catalunya sia sa gran coordinadora de tan absurda i ridícula reivindicació. Uns polítics encaparronats en que ses nostres illes passin a ser sa quinta provincia de Catalunya, o sia, " la Catalunya Insular", important-los ben poc si amb so pas des temps perdem sa nostra mil.lenària identitat balear, ¡¡tot val amb tal d’estar a ses ordres des nacionalisme català!! ¡¡que bé paga!!!!. Una terra, sa nostra, que fou un regne independent durant molts d'anys, i que ja per aquell temps era una nació, sa nació mallorquina, amb lleis i furs propis que dugueren endavant an es nostro poble amb una clara independència.



   Idò sabent que Catalunya mai ha estat un regnat ni mai ha tengut rei, ¿per què aquesta repetida insistència en voler que formem part des deliris de grandesa de sa Generalitat de Catalunya? ¿Per què hem de perdre sa nostra mil.lenaria identitat reconeguda a tot arreu del món? ¿Acas s’història no mos avala per reclamar lo que som?.

   Resumint, si qualcú té es dret històric de reclamar una nació pròpia, aquest  sense cap dubte ès es poble balear, no ets antics comtats de Catalunya, lo qual quedaria resumit amb so nom de Països Balears.

¿A què fot senyors independentistes? Idò vos agradi o no és lo que hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada